Blauh├║ster Merke

Vrijdag 25 Augustus

 

10.00 TEATSKEHÛS

In Teatskehûs een optreden van MICK & SUGAR. Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een vrolijk of romantisch liedje in petto. Sugar zingt met volle overgave en Mick begeleidt haar vol vuur op gitaar. Altijd tussen en mét de mensen, altijd lachen! Ook belangstellenden uit Blauhús e.o. zijn welkom.

 

09.00 KOFFIE & GEBAK IN DE FEESTTENT

Gezellig napraten over de donderdagavond onder het genot van een kopje KOFFIE. Het GEBAK wordt aangeboden door de Merkecommissie.

 

10.30 – 12.30 VERVOLG MERKE CHALLENGES 

De Merkespelen en de kinderspelen voor de kinderen van de basisschool vinden bij de feesttent plaats. De kinderspelen worden dit jaar door de Merkecommissie georganiseerd. Voor de kinderen tot en met groep 8 zal ook de draaimolen beschikbaar zijn. Deze zal tussen 10.30 en 12.30 uur draaien. Daarnaast staat het LUCHTKUSSEN voor de kinderen vrijdags bij de feesttent.

 

12.30 - 13.00 1e Happy Half Hour

Altijd gezellig, het Familie Matinee van de Merke! Een half uur lang een consumptie voor de prijs van 1 euro. Ook is er de gelegenheid om iets warms te nuttigen. Voor de basisschoolkinderen is er limonade en een broodje knakworst verkrijgbaar. 

 

13.00 RINGFIETSEN BIJ DE FEESTTENT  

Al jaren een vast onderdeel van de Merke. Ook wordt de strijd weer aangegaan om de rollade en de worst. Let op: Dit jaar bij de feesttent. Vanaf 50 jaar en ouder.

 

14.00 SURPRISE ACT

Voor de basisschoolkinderen in de zaal van Café De Freonskip.

 

14.30 MERKE JEU DE BOULES

Dit jaar bij Bakkerij Popma met schitterende prijzen. Opgave kan ter plaatse vanaf ongeveer 14.15 uur. De prijzen van het Ringfietsen en de Merke Jeu de Boules
worden om 17.00 uur bij Café De Freonskip uitgereikt. 

 

16.00 WIM BUURMEESTER

Voor de jeugd tussen de 12 en 16 jaar een spectaculaire Drive-In Show in de zaal van Café De Freonskip.

 

17.00 - 19.30 JAN NOTA IN CAFÉ 'DE FREONSKIP’

Optredens in de tap van troubadour JAN NOTA

 

20.00 In de feesttent: ROCK & ROLL CLINIC 

Leer swingende moves van Teake en Janet Rijpma en steel de show op de dansvloer. Komt dat zien!!! Plus: Bekendmaking van Mr. en Mrs. Rock & Roll

 

20.30 - 21.00 2e Happy Half Hour

Een half uur lang consumpties voor de prijs van 1 euro.

 

21.30 IN DE FEESTTENT

Muziek in de feesttent van STRAIGHT ON STAGE

Eten verkrijgbaar op het evenemententerrein.