Blauhúster Merke

Openingswoord Blauhúster Merke 2018

Hallo allemaal,

Het staat dit jaar weer bol van de activiteiten. Natuurlijk heeft iedereen zijn bezigheid en of hobby bijv. dammen, voetbal of volleybal noem maar op. Het W.K. voetbal komt daar bij en niet te vergeten Culturele Hoofdstad 2018 in Leeuwarden. Wat een verscheidenheid in uitingen van cultuur in theater, kroeg en zelf op het water is dit te bewonderen. Natuurlijk kan de Merkecommissie Blauhús niet achterblijven : De inwoners mogen hun creatieve ideeën uiten d.m.v. een OPTOCHTWAGEN te maken. Gewoon naar eigen inzicht een wagen creëren in de vorm van??? Laat ons verrassen!!!! Verder in het boekje vindt je de verdere info.

Zaterdag natuurlijk de dag voor de paarden. Gaat Blauhús weer goed “scoren” ? Wij hopen dat de keuring met de verdere activiteiten goed zullen verlopen. De heer Roelof Bos geeft verdere uitleg in het Merkeboekje. Wij willen Dirk en Jappie hartelijk bedanken voor hun inzet. Deze inzet in het Merkebestuur is zo divers geweest, dat ik wel een Merkeboekje vol kan schrijven. Fantastisch, bedankt! Ook wil ik Hipkje en Sijke bedanken voor hun bijdrage. Het was fijn om met jullie te werken en voor het dorp bezig te zijn. Wij zien jullie graag terug als bezoeker. 

Vorig jaar hadden wij prachtig weer tijdens de Merke. Dat was niet verkeerd. Ik hoop dat wij dit jaar weer kunnen genieten van de zon. Optocht, Happy Hour, bandje hier, D.J. daar. Kom maar op Merke, lekker gezellig ff bij kletsen.

Tot ziens en veel plezier.

Namens de Merkecommissie

 

Simon Bakker

Voorzitter