Blauh├║ster Merke

Merke Challenges

Dit jaar kunt u als groep deelnemen aan de Merke-Challenges. Vier uitdagende spellen verdeelt over twee dagen. Grootte en samenstelling van uw groep is vrij.

Truck Pull (donderdagavond 19.45)

Er moet een vrachtwagen over een bepaalde afstand getrokken worden op het Dykslân. Een afvaardiging van uw team met een maximaal lichaamsgewicht van 500 kilogram mag na weging door de Merke Commissie plaatsnemen aan het touw voor de truck.

Het is handig om vóór dit spel uw deelnemers al gewogen te hebben, om een vlot spelverloop mogelijk te maken en zo dicht mogelijk bij het maximum trekgewicht uit te komen. Nb: U wordt als groep gewogen en niet individueel.

Rock n Roll Show (donderdagavond 21.30)

Elke deelnemende groep moet een swingende, Rock&Rollende voorstelling verzorgen van ongeveer 8 minuten incl. op- en afbouw. Dit mag van alles zijn: plankenspel / playback / videoclip / korte film enz.

Het podium in de feesttent staat hiervoor tot jullie beschikking.

Er is een beamer met scherm aanwezig. Het licht en geluid wordt deze avond verzorgt door Herman Kuipers.

Elke deelnemende groep levert één jurylid voor de jurering. De jury moet de deelnemers op volgorde van 1 tot laatst zetten, met een motivatie bij de nummers 1, 2 en 3.

Elpeewerpen (vrijdagochtend 10.30)

Zes deelnemers van uw groep gaan proberen zoveel mogelijk punten te scoren met het werpen van langspeelplaten.

Obstacle Run (vrijdagochtend +/- 11.00 achter de feesttent)

De Merkecommissie verzorgt de obstakels bij de start en de finish. Op het tussenliggende parcours wordt door elke deelnemende groep aan de Merke-Challenges een obstakel gebouwd. Uitdagend, maar met de veiligheid voorop. Op woensdagavond 23/8 vanaf 18.00 uur of donderdag 24/8 voor 17.00 uur kunt u dit obstakel plaatsen op de aan u aangewezen plek achter de feesttent. Maximaal 5 meter breed en 15 meter lang.

Als alles gekeurd is door de Technische Commissie gaan we kijken welke groep van zes deelnemers zich als snelste over de finish weet te werken. Dit onder het motto 'Samen uit, samen thuis'.

 

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met:

Sytze Galama          06-52034705

Sietse Altena           06-25386857